2023-02-06
近期睇到谷友介绍呢个,系旺角鼓油街水记大排挡,讲到好有镬气,D嘢又几咁好食,今日专程过嚟试吓,点知⋯ 😰😰😰叫咗佢好出名嘅泰式生虾刺身$98、柚子沙律$58、无骨白云凤爪$78、卤水拼盘$89、胡椒猪肚汤$79(最后冇嚟到,不过都要俾钱)⋯首先嚟到柚子沙律同无骨凤爪,基本上两碟系-様嘅用木瓜沙律做底,只系分别加上柚子同凤爪,其实点𩠌可以讲声,咁就唔使重复点⋯之后嚟咗个𣳾式生虾刺身、老婆-啖食落去发现有D嘢,吐出来竟然系-只细细嘅小强,细细声叫老板过嚟睇,佢话应该系啱啱黐咗落去,真系冇乜嘢讲⋯跟住落嚟上咗卤水拼盘,D鹅胀几弹牙,再夹块红胀,我顶⋯-只大曱甴系上面,今次真系嬲,再叫老板过嚟,佢话应该唔会⋯ 我真系想呕,即刻叫买单唔食,最经典系老板照收我哋钱,连个未嚟嘅胡椒猪肚汤都照收钱, OK你肯收我肯俾,我永远冇下次⋯非常过分嘅一间曱甴食店⋯
跟住落嚟上咗卤水拼盘,D鹅胀几弹牙,再夹块红胀,我顶⋯
-只大曱甴系上面,今次真系嬲,再叫老板过嚟,佢话应该唔会⋯
非常过分嘅一间曱甴食店⋯ [发怒][发怒][发怒]