2024-06-15
旺角🚶♀️行去奥海城,经过Yolanda Bakery饼店,柠茶指住紫薯味卷蛋👈系咁话要食,买定一阵玩完返黎拎,两父子明日早餐🍽️就有著落啦。饼店好多吾同既野卖,有西饼🍰,蛋糕🎂,曲奇🍪,礼盒,最估吾到连花胶都有。曲奇收银姨姨比左块曲奇柠茶食,我试左一啖超松脆😋,所以忍吾住买左几罐返屋企。🔹芝士味超香,咬落去好明显食到一粒粒芝士🧀。🔹咸蛋紫菜肉松咸咸香香,正。🔹招牌特浓朱古力味,朱古力味浓郁,口感劲松脆。🔹伯爵茶薄身脆口,食完满口都充满伯爵茶香🍵。紫薯卷蛋柠茶返到屋企己经系咁要我哋比佢食,蛋糕口感松软🤩,食落紫薯味好香,好好味。朱古力榛子:朱古力味浓郁,底层有块饼底,增加口感😁。浓情朱古力:浓浓朱古力味,妈妈大爱。紫薯麻薯:紫薯cream好香,同麻薯好夹。黄金瑞士栗子:爸爸话栗子吾会太甜岩岩好👍。📍Yolanda Bakery(兰特饼店)📌大角咀海泓道1号奥海城3期UG楼UG46号舖#yolanda #兰特饼店 #曲奇 #蛋糕 #西饼 #花胶 #送礼 #礼盒 #旺角必食 #旺角好去处 #旺角美食地图 #餐厅推介#假日好去处 #ilovefood #hkfood #美食推介 #美食日记#亲
曲奇
🔹芝士味超香,咬落去好明显食到一粒粒芝士🧀。
🔹咸蛋紫菜肉松咸咸香香,正。
🔹招牌特浓朱古力味,朱古力味浓郁,口感劲松脆。
🔹伯爵茶薄身脆口,食完满口都充满伯爵茶香🍵。
紫薯卷蛋
朱古力榛子:朱古力味浓郁,底层有块饼底,增加口感😁。
浓情朱古力:浓浓朱古力味,妈妈大爱。
紫薯麻薯:紫薯cream好香,同麻薯好夹。
黄金瑞士栗子:爸爸话栗子吾会太甜岩岩好👍。
📍Yolanda Bakery(兰特饼店)
📌大角咀海泓道1号奥海城3期UG楼UG46号舖
#亲子 #全职妈妈 #金牛座 #育儿日记 #育儿 #育儿日常 #宝宝日记 #成长记录 #lemontea.519 #冻柠茶