2021-03-07
尚膳养颜滋补锅地址:旺角弥敦道607号新兴大厦一楼106至112号舖 琴日同朋友 去旺角食边炉,最近想打边炉但系又想打的健康啲,之前上网见到有人推荐呢间,感觉上都几推广健康饮食,所以就带埋朋友嚟食呢间!滋补椰子鸡锅(半只)🥥我以前一直都好少食椰子鸡汤,但系喺朋友嘅推荐之下,决定今次试吓。其实呢度嘅椰子汤饮落去甜甜地,大概系鸡嘅鲜甜味,作为汤底唔浓唔淡,完全系拣啱咗汤底!而且呢度嘅鸡肉质鲜嫩,感觉好新鲜,整个汤底抵晒!日本A5三角和牛腩🥩首先睇落去肉脂分布均匀!一摆落口入口即溶,肉质细软,好似唔使用力咬都吞到落去咁,完全系对得起呢个价!手打虾丸+三色滑拼🦐呢度既虾丸唔单止弹口,更有仲有少少虾肉,完全感受到满满嘅诚意! 而三色滑拼有墨鱼丶鲮鱼同虾,都食到少少嘅鱼肉,鲮鱼滑仲有芫荽添,而且份量好多,真系好抵嗌宽粉条🍜宽粉条嘅份量好多,有成兜咁多,实在系好抵食,侧边仲有一个小筲箕,将啲面摆落去,隔几秒捞返上嚟,有啲烟韧,越食越好食!去到最尾买单𠮶时仲有水果𩠌,呢度嘅服务都好周全同细心,真系又抵又好食
地址:旺角弥敦道607号新兴大厦一楼106至112号舖
滋补椰子鸡锅(半只)🥥