2015-09-13 627 浏览
想食焗薯嘅时候,我一定会去 Super Sandwiches。今晚,就去咗沙田新城市广场到食。款式口味超多选择,除咗焗薯之外,其实仲有意粉可以食。我哋今晚两个人,分别食咗咸牛肉焗薯套餐,同埋挪威烟三文鱼、蚬肉扁意粉配刁草忌廉汁套餐。先讲意粉,单听个名已经知道鲜味十足,而且三文鱼同蚬肉份量都唔少,酱汁亦够多,唔会食到尾嘅时候,咩汁都冇晒,配埋个相当松化嘅酥皮忌廉汤,餐后,当然要饮番杯热柠茶啦,真系够晒饱。咸牛肉焗薯,最完美嘅组合,焗薯软硬啱啱好,牛肉唔会过咸,洒满烟肉碎同葱花,再加埋新鲜嘅Caesar salad ,就系最好味嘅食法。Super Sandwiches ,虽然系快餐模式,但都有专员帮你送餐,食物好味兼抵食之外,服务仲相当周到。