2021-03-09 238 浏览
《 No.1 JenJen开心果蛋糕🤫❤️ 》1️⃣ 新年开心果遇上莓 $498 (9.8 / 10)见上次冇得食咁惨今次就一齐买咗😍又系冇失望!卖相好靓☺️玄米蛋糕湿润松软 中间有一旧好厚身好烟韧嘅麻糬 💯仲有好足料嘅开心果忌廉!内馅满满嘅开心果酱仲有啲朱古力🍫脆脆增加口感!整体蛋糕甜度吾高🥰面头嘅草莓忌廉都好清新🍓微酸得黎又同开心果嘅果仁香好衬💯💛食过Jenjen既玄米茶好多次💛好钟意佢玄米茶独有的米香醇厚 亦好欣赏佢忌廉浓郁得黎都超级顺滑😳🌟完全唔粉!🎂🍰今次第二次食开心果🥰真系好中我口味 半个真系唔够食 即刻就食晒 如果继续出就好啦🥲估唔到玄米茶同开心果咁夹!都系果句jenjen蛋糕永远唔会令我失望☺️而且每次去攞都好开心 最钟意同jenjen妈咪倾偈!—————————————————————📍Jenjen Bakery Love (九龙湾)九龙湾宏开道15号九龙湾工业中心6楼10号舖
《 No.1 JenJen开心果蛋糕🤫❤️ 》

1️⃣ 新年开心果遇上莓 $498 (9.8 / 10)

见上次冇得食咁惨今次就一齐买咗😍又系冇失望!

📍Jenjen Bakery Love (九龙湾)
九龙湾宏开道15号九龙湾工业中心6楼10号舖