2017-02-16
街坊价钱嘅鱼柳炒滑蛋早餐入面,我最钟意食大家乐。可能li篇食评写快餐店好无聊,但佢真系我食过好多快餐店比较出来。大部分快餐店嘅炸鱼柳都系好淋,一切就散,虽然都够热够脆,但个粉浆一般冇乜面包穅,有d仲会好细块同好咸。而个沙律酱呢,有部分用偏甜嘅沙律酱系好难食嘅。仲会一旧旧好“杰”今日纯粹想赞美下li个对打工仔来讲算好完美嘅早餐鱼柳结实,又比较大块厚身,配翻个少少酸嘅沙律酱真系好好味!!!炒蛋够滑,有少少牛油香,生生地最正。改多士做罗白糕,大家乐罗白糕比较软身,唔会死实实,所以好好味。加翻杯冻奶茶或者热柠水,真系开工前嘅心灵安慰以前个人认为蓝田广田村分店最好食最舒服,而家搬左就唯有食新都城分店。初初12月搬来𠮶阵d炒蛋好老,食过几次水准飘忽,直到今日再食,又回复翻水准
今日纯粹想赞美下li个对打工仔来讲算好完美嘅早餐 鱼柳结实,又比较大块厚身,配翻个少少酸嘅沙律酱真系好好味!!!炒蛋够滑,有少少牛油香,生生地最正。改多士做罗白糕,大家乐罗白糕比较软身,唔会死实实,所以好好味。加翻杯冻奶茶或者热柠水,真系开工前嘅心灵安慰