2017-06-16
一直都觉得yo mama 系芸芸yogurt之中最好食, 不过分店比较唔就脚, 所以都少机会食到, 之前买落左团购($21买$42), 今次去开又一城终于食到好贪心所以要左1杯5层芭菲($52), 补番10蚊就食到, 可以拣3款yogurt, 2款toppings, yogurt方面要左原味, 桃味, 同荔枝味, toppings就好健康要左奇异果同蓝莓, 整完之后发觉杯野无乜颜色好唔吸引yogurt 质地好firm, 好香奶味, 唔会好快溶同无冰粒既感觉, 原味一直系我既favourte, 不过今次试左yo mama另外2款味道, 又对其他味改左观。桃味yogurt 好开胃, 酸酸甜甜真系几唔错, 而荔枝味就好似蜜瓜味, 但都好味既不过唯一不足系, 店面只有4张枱, d人又钟意1人坐1张枱, 好唔方便其他顾客呢