2017-10-31 712 浏览
今次点了味噌蜜糖炒鸡 $198/人(包括任饮品加10-15款其他熟食)当店员炉𥚃有椰菜、年糕、炒饭及鸡肉来,卖相完全唔吸引,店员会帮助食客在枱上炒鸡及菜,店员示意炒好食物,我当然第一时间尝试,如我所料,食物同我目测一样 - 坚唔好食,亦没有什么特别,食了两啖已经唔想食,任食熟食档亦只有炒牛肉可以食到,真系非常失望!食到一半五份之一已经唔想食落去同埋黑面鸟!当朋友们示意店员可以帮我哋整最后的炒饭嘅时候,真系超Funny!!! 哗! 明明系味噌蜜糖炒鸡,店员炒完饭之后,成个炒饭变咗梅菜扣肉味,真系超搅笑,最后我哋惊食完咧餐要返屋企再揾嘢食,所以雪糕是自家制,咁我哋去拿杯装雪糕,云呢拿雪糕系奶味,味道好假好难食! 芒果雪糕又系好微芒果味,味道好假好难食,如果大家想食到一肚气,真系不妨试试咧间店!贵店最失败就系货不对版,收$198再加一唔系贵,但唔该都要交出最起码的Heart去做出任何食物,希望贵店多多改善,食客真系非常失望!!!

食到一半五份之一已经唔想食落去同埋黑面鸟!

2017-10-30