2023-03-14 612 浏览
最低消费$30起我拣咗三个𩠌:牛腩、猪红、劲辣鱼蛋配粗面$9牛腩$11好入味,而且肉质炆到够晒林😋份量都好多🤩猪红$8够晒咸而且冇雪味,大嚿得来都好爽口,有5大嚿劲辣鱼蛋$8鱼蛋系属于比较硬身,胜在个汁好正,一样都系有5粒酱汁有:咖喱汁/沙嗲汁/腩汁/秘制酱汁(小、中、大辣)无蜡不欢的我,当然拣咗秘制酱汁小辣啦😏🌶️第一次帮衬车仔面,真系超惊喜,好耐冇食过咁好食嘅车仔面!啲𩠌全部好有味!可以话系重口味!但又唔会觉得超级咸!除咗啲𩠌好食之外,连个秘制酱汁嘅汤底都好浓郁,识落开胃又惹味!而且份量都算多。起码饱过40几蚊碗嘅两𩠌三酸捞薯粉🤣另外,长期行过都会点嘅鸡翼尖同碗仔翅都系CP值好高,值得一试😋📍 名店车仔面 (天水围)天水围天华路33号T Town North地下T Town颂富市场沙田同粉岭,都有分店架!🔍#nseat_天水围#hkig #hk #hkfoodie #foodie #foodpics #foodphotos #foodblogger #instafood #foodstagram #hkfood #hkfoodblogger #食好西 #香港美食 #相机食先 #吃货

最低消费$30起
我拣咗三个𩠌:牛腩、猪红、劲辣鱼蛋
配粗面$9

牛腩$11
好入味,而且肉质炆到够晒林😋份量都好多🤩
猪红$8
够晒咸而且冇雪味,大嚿得来都好爽口,有5大嚿
劲辣鱼蛋$8
鱼蛋系属于比较硬身,胜在个汁好正,一样都系有5粒

酱汁有:咖喱汁/沙嗲汁/腩汁/秘制酱汁(小、中、大辣)

无蜡不欢的我,当然拣咗秘制酱汁小辣啦😏🌶️

📍 名店车仔面 (天水围)

沙田同粉岭,都有分店架!

🔍#nseat_天水围

#hkig #hk #hkfoodie #foodie #foodpics #foodphotos #foodblogger #instafood #foodstagram #hkfood #hkfoodblogger #食好西 #香港美食 #相机食先 #吃货 #食评 #美食推荐 #秘制酱汁 #车仔面 #辣
外卖自取