终于食到Baked既sourdough 听讲系最好食既sourdough 果然真系好正 外面好脆内里好湿润好实在好软熟 味道酸酸地 最紧要佢切得好厚 再索满晒sauce 食落好有质感😍店舖好细坐到好逼waiter佢地都行得好困难但服务态度好好~🥑𝐁𝐞𝐮𝐥𝐞𝐡 $145呢个一定要转sourdough! (个时隔离台唔知可以转sourdough系wrap黎然系问人我呢碟系咩佢先知可以转😳的确wrap吸引度冇咁高🥺)d蛋真系多到傻 eggporn既我都觉得好多好饱 个sauce酸酸甜甜又辣辣地 配埋rockets变得好易入口 真系甜酸苦辣都齐晒😍(朋友好憎rockets觉得佢好苦😗比晒我食🤣)🍄 𝐎𝐡 𝐌𝐲 𝐆𝐨𝐝 $140呢个真系omg咁好食 蘑菇同mozzarella, cream and black truffle实冇死 个时厨师就系我地前面整 佢倒个时话”wow this is really generous”因为我见到佢倒左劲多比我地😍中间既poached egg系流蛋汁 不过呢个就比beuleh漏少少🙈🥩𝐁𝐢𝐠 𝐁𝐨𝐬𝐬 (+𝐅𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐄𝐠𝐠🍳) $198 (+$18)呢
Beuleh
🥑𝐁𝐞𝐮𝐥𝐞𝐡 $145
Oh  my  god
🍄 𝐎𝐡 𝐌𝐲 𝐆𝐨𝐝 $140
Big  boss
呢个有好多牛扒😍而且系5-7成熟 唔会韧 中间既caramelised onions酸酸甜甜咁好开胃😋
Cinnamon  bun
🧁𝐂𝐢𝐧𝐧𝐚𝐦𝐨𝐧 𝐁𝐮𝐧 $60
呢度既cinnamon bun都系用sourdough整 大大个咁😍外脆内软 不过肉桂味就唔算太浓 而且偏甜 上面系大量豆寇creamcheese同开心果碎 酸酸甜甜咁😋个人觉得太多frosting食到最后有d太酸😣
Beuleh
Oh  my  god