2020-11-16
最近新都城新开了不少餐厅,呢间麻辣娘子(前身春天的铺位)开左无耐,但系竟然坐满人仲要排队等位,究竟有咩咁好食?紧系派老公等位,我行阵街先😛Menu有好多野食,我地净系见到啲小食都想叫晒佢😂😂蒜泥白肉排得好靓,猪腩肉薄切,因为够肥美,系入口即溶😍啲蒜泥好好食好香,如果多蒜泥就正喇黑金流沙包真系好流心,要小心啲食😂最赞系唔会太甜脆皮小豆腐细细粒,大细啱啱好,要衬热食,如果啲粉厚多dd就perfect。凉拌土豆丝系大陆食过,呢度一样咁好味,不会太油,只是微微的辣香,好爽口,好似食紧捞面咁。镇店油炆虾本来以为佢会好油,点知又唔会,啲虾大大只咁,同样系微微辣香,好惹味。芝士奶盖黑糖珍珠鲜奶都系surprise,芝士奶盖好滑,大杯到深不见底,吸管都差啲吸唔到珍珠🤪好少地方有天地一号饮,见到忍唔住叫左一罐😝呢度好多野食,好多人都叫左酸菜鱼同娘子自选干锅,下次要再黎食呢两个菜!
Menu有好多野食,我地净系见到啲小食都想叫晒佢😂😂
黑金流沙包真系好流心,要小心啲食😂最赞系唔会太甜
好少地方有天地一号饮,见到忍唔住叫左一罐😝