2017-03-28 1295 浏览
同朋友庆生, 因为朋友有张买一送一主菜coupon,所以决定来试一试。餐厅有室内外, 我哋坐室内,场上都挂住好多关于猪嘅油画,好贴题。我哋一行六个女仔,总共叫咗六个主菜。全部主菜都好大份,佢嘅墨西哥脆片,平时肉碎嘅部份,变咗猪肉丝, 几特别。另外大大只既德国猪手,想点买相有少少奇怪,因为佢已经切晒啲肉出嚟,执鞭放返旧骨。 猪皮唔太脆,可以做好啲。食落唔太入味,所以一定要点芥末酱。水牛炸鸡翼, 揸得好松脆,配𠮶个酱汁甜甜地,我哋个个都好钟意。酱烧排骨,好大份,我只系影咗一半,烧汁甜甜地,几惹味。至于外表最吸引我嘅就系呢个芝士鸡扒,面层嘅芝士铺到满满,每一啖都食到厚厚嘅芝士溶, 完全冇理会过鸡扒嘅味道😂今餐全部都系肉,几个女仔的确食到好滞好饱。 值得赞嘅系佢嘅上菜速度好快,叫完嘢食10分钟左右就上齐晒,所以真系等齐人先好叫。好在有优惠券,如果唔系都几贵。

酱烧排骨,好大份,我只系影咗一半,烧汁甜甜地,几惹味。

好在有优惠券,如果唔系都几贵。
2017-03-27
庆祝纪念