原本都有食开唔同分店嘅 Terrace in seaside,各分店嘅服务质素同食品质素都相当好👍🏻👍🏻,个人对 Terrace in seaside系有信心保证,但今日系首次体验到如此恶劣嘅服务态度同食品🤢9月18日红日专程二人拜访去 soho west 呢间分店食嘢同打卡,贪佢环境够靓👍🏻到达时见冇满座,但金发女性店员黑口黑面🌚带位带我地去左一个相当差同角落头嘅位置,咁都冇办法店员安排左唯有接受,坐低前都有礼貌咁问多次佢可唔可以安排我地坐比较外面嘅空位,佢都系态度差咁答出面冇空位,而且佢安排我地坐呢个位置都系未执枱..全枱食物残余同垃圾 🌚都坐低左又肚饿唯有唔理得多,落单叫左野食先,当时系17:00左右,但大部分食物都系卖晒咁济😅可能系红日关系客人比较多所以食牣供不应求,冇办法啦个人系理解,事后落完单其实都等左差不多30分钟+先有第一份食物到,食物到前系连一杯饮品都冇,足足30分钟有多,系呢30分钟嘅时间内我地都尝试过行出去望望会唔会系客人太多所以先咁,但一望其实系有4成多空枱😅😅比较过份同令我唔理解嘅系空枱上面大多都系未执枱,明明员工有3-4位企晒系到冇野做,仲大大声吹水倾计。我
次体验到如此恶劣嘅服务态度同食品🤢

😅可能系红日关系客人比较多所以食牣供不应

比较过份同令我唔理解嘅系空枱上面大多都系未执枱,明明员工有3-4位企晒系到冇野做,仲大大声吹水倾计。我地都试过有礼貌咁请问员工:请问我
地可唔可以由枱号xx转到枱号xx,唔该晒你

不过得到金发女员工黑口黑面🌚嘅回答系:唔系
咁好啰,我唔建议你地转枱,你地落左单再转枱会好乱好麻烦😅😅
同其实系问之前我地有见到其他客人入黎时,带位嘅另一位员工系对客人讲随便拣个位坐〜佢地都系2-3人
咁听完都知咩事啦各位,好明显系唔想再执枱+唔想有多左嘅麻烦事要做😓😓😓😓😓😓😓😓😓好咁我地都决定唔转,等食物到食完就走
点知食物上餐时间劲耐外,食物质素都系相当差,
年糕系硬晒駄😥🤢完全咬唔到,其他食物味道都
相对差,以前食过其他分店好多次同款嘅菜式但系
soho west到食落系完全唔同 极差🤢🤢🤮
另外佢枱面都清洁得唔干净,仲有昆虫系到爬,都
搞到我地右晒胃口🤢🤢🤢有图片

Terrace in seaside 一向嘅好评都破灭晒

😱😱😱🌚员工工作态度劲差,完全
冇应该有嘅礼貌同服务,除左上面讲过嘅事外佢地仲要有试过因为张椅子摆放位置唔系咁好,令到有位路过嘅客人kick亲,差啲就成个人仆左系地,可大可小😓😱金长发女员工仲周不时拎电话出黎玩,仲走左店外倾几分钟电话,前提系好多客人已走嘅空枱佢地都冇人去收拾,

最差嘅体验,呢间分店完全唔值得一去,员工食物卫生全都极差。
已经同官方联络投诉同比意见 要求跟进😓
希望大家去呢间分店前唔好太多期待,去其他分店体验更好,其他分店所有方面都一流
2024-09-18