2015-02-07 4821 浏览
呢间野真系由细食到大 基本上唔怕大排档环境 净系为打边炉而去我会俾7/10 重点平 料唔差(比大部份任食更好)冬天呢d时间一系就7点前去 过左就差唔多9点先有位 入到去有位上左锅就自助啦 唔好谂咩服务 卫生 自己搞啦任饮有枝装可乐雪碧芬达橙忌廉Jolly Sandy同Blue不过唔系太冻 因为佢浸冻水而唔系冰水任食就有肥牛(可以系无肉既肥牛 唔建议食太多) 鸡牛猪 各式既丸 上品芝士肠 炸鱼皮腐竹生跟 大量菜种主角就系有大量海鲜仲要非常新鲜贝壳类要小心d 因为通常都未吐哂沙就攞出嚟虽然呢间野d卫生真系衰过大排档 so far食左咁耐都未肚痛过 安全d渌到全熟先食就唔会有问题服务就唔会有 但你要换gas d伙计都好快手咁帮你换 但始终佢地个个上哂年纪 又少人手 佢地应左你就知你要换gas 俾少少耐性唔好吹好快就帮你换咁既价钱 咁多选择 最重要唔洗洗野同准备又搞到成间屋一阵味 都算系一间合理既打边炉啦4个人度 每人$100都有找
重点平 料唔差(比大部份任食更好)

任饮有枝装可乐雪碧芬达橙忌廉
Jolly Sandy同Blue