2023-04-22 192 浏览
.@feteuphk (中环).最强并非浪得虚名 呢个系我真心觉得so far健人餐厅入边 我会比no.1嘅☝️仲有两间分店系 观塘 & quarry Bay..原因如下:1.有卡路里提供🥹每一个component都有无论酱汁 肉类 菜类2.超多蛋白质选择无论系 鸡胸 鱼柳 三文鱼再去到牛肉饼 鸡肉饼 鸡腿等等3.蔬菜选择除咗多好味好紧要..🥺佢嘅西兰花 & 椰菜花都系焗透香口.. 南瓜大条新鲜超鲜甜4.外卖/上网自取都超级无敌方便5.‼️唔好话 卡路里Macro佢都比埋你😳详情可以上网search Fete Up Website🔗(佢有个menu nutrition calculator)‼️唔好话叫餐 参考都好值得!6.最紧要‼️好味!!!.好 我哋讲下我哋今次叫咗咩Combo呢❓图一1⃣️Soba noodles + baked fish + chicken breast (2 meat) + broccoli + cauliflower + cucumber + salad mix + pumpkin + onion + curry sauce 图二2⃣️Coconut rice + chic
@feteuphk (中环)
最强并非浪得虚名
仲有两间分店系 观塘 & quarry Bay.
原因如下:

好 我哋讲下我哋今次叫咗咩Combo呢❓
图一1⃣️
+ curry sauce
图二2⃣️
Coconut rice + chicken thigh + avocado + pumpkin + broccoli + cauliflower + kimchi + kale
+ garlic mustard sauce
图三3⃣️
Coconut rice + beef patty +avocado + cucumber + kimchi + broccoli + cauliflower + pumpkin
+ peri sauce
味道营养价值 大家都基本上9.8/10 或打上..
再加埋有卡路里 macro
爆分啦..💯

两款肉就通常落在$130附近
一款就大概$100
价钱唔算太平
但绝对足料!😳☝️
个人超私心推荐
椰子饭(真心好好味 又有macro比你 放心食)🥹

鸡胸超软嫩!又多!

牛肉饼出乎意料地唔算高kcal..
重点系.. 好好味!

鸡腿完美cp值最高!份量最多!味道一流!价钱最平!
蔬菜方面
南瓜 西兰花 椰菜花必叫
汁方面
最低kcal又好味嘅系咖喱!
合理范围嘅kcal 90左右
就选择peri peri
真心不骗的 健人no.1 餐厅
至少对于我系!!
同埋相信我 你会好饱🤣
卡路里我会比埋大家
但大家如果有其他combo想试
绝对可以自行选择 自己计算
阿门😝‼️
‼️
佢d signature bowl
直接帮你计埋macro㗎啦
#香港美食 #港式餐厅 #卡路里 #饮食记录 #饮食控制 #营养 #健身 #健康饮食 #无添加 #减脂 #增肌减脂 #增肌 #减肥餐单 #减脂餐 #myfitnesspal #fitnesshk #hkfitness
#calorieswithmic中环 #calorieswithmic西餐