2022-02-11 3126 浏览
如果去铜锣湾谂唔到食咩 永远都会食返Doraya😋 每一次嚟食拖罗仲系百试不厌😛主打蓝鳍吞拿鱼饭既系我食过全港最好食嘅吞拿鱼不夸张🏆 除此以外其他海鲜都好高质值得一试😚 建议食之前唔该你问吓想要嘅部位卖晒未 因为试过几次卖晒食唔到架😅 价钱来讲都算偏贵 但味道方面值得回头💸⭐️ 吞拿鱼蓉拼大腩丼定食 💕鱼腩蓉用香葱调味🌱味道比较丰富又不会失去鲜味👍🏻 大腩系最期待嘅一部分🤤 肥美既拖罗有入口即溶嘅感觉 每一口充满油脂香🧈 唯一要批评嘅系大腩嘅水准有时好飘忽🌝 试过另一次食到有油香但系咬落带筋 口感有分别‼️呢一点真系扣了分⭐️ 吞拿鱼蓉拼中腩丼定食 🎨呢个配搭系我嘅最爱❤️ 因为中腩系油香同口感之间达到一个平衡🤗有好嫩既鱼肉Texture又不失肥美 ⭐️ 蓝鳍吞拿鱼扒丼定食 🥩吞拿鱼扒相对脂肪含量较少但口感更丰富🤩 炙烧加上特制酱汁令到更有风味🔥 值得一提系定食嘅小菜定期会改变🍱 有点日式家庭的风味🇯🇵⭐️ 自选海鲜丼 🌊第二次嚟嘅时候冇咗我钟意嘅Combo 咁就拣咗自选啦 😚 自选一定冇咁抵食💰除咗中腩 同鱼扒拣咗最钟意嘅带子🐚 带子份量好厚 新鲜无雪藏味 夹咗小片柠檬提升鲜味🍋
吞拿鱼蓉拼大腩丼定食

⭐️ 吞拿鱼蓉拼大腩丼定食 💕