今日收工同男朋友去食我最爱的火锅店— 火锅撚🥰🥰🥰 记得第一次去食既时候已经被佢地既汤底惊艳,所有既火锅配料都好好食😋我最记得系食完会送一个古代酒杯装既腐竹冰沙,超级无敌好饮解腻😍😍😍💜 鸳鸯双拼锅🔸古式古早沙嗲麻辣锅 呢个麻辣锅加入左沙爹,减少麻辣既味道,但系味道更加香浓,如果唔食得太辣既朋友可以试下❣️🔹蜂巢豆腐白汤锅呢个白锅就系第一次来食惊艳我的主角,一上锅我就直接唔客气饮一碗汤,超浓稠既白汤,饮过先知有几正!❤️‍🔥依家逢星期一至四,仲可以免费加蜂巢豆腐同鸭血😍😍😍💜火锅配料呢到叫餐非常贴心,可以拣大、小同例牌嗌,我地两个人可以叫小份或者例牌,咁就唔怕食唔哂同埋可以试多D配料啦😇🔸极品安格斯肥牛 🔹手打鲜虾滑拼黑松露墨鱼滑🔸鸳鸯双蚌 (珊瑚蚌拼桂花蚌) 🔹娃娃菜/生菜/金菇🔸红薯宽粉以上配料全部推介,新鲜好味😋记得要留小小肚试下个腐竹冰沙!如果钟意仲可以自己叫一揸来饮☺️☺️

💜 鸳鸯双拼锅
🔸古式古早沙嗲麻辣锅

🔹蜂巢豆腐白汤锅
依家逢星期一至四,仲可以免费加蜂巢豆腐同鸭血😍😍😍

💜火锅配料

🔸极品安格斯肥牛
🔹手打鲜虾滑拼黑松露墨鱼滑
🔸鸳鸯双蚌 (珊瑚蚌拼桂花蚌)
🔹娃娃菜/生菜/金菇
🔸红薯宽粉

以上配料全部推介,新鲜好味😋
记得要留小小肚试下个腐竹冰沙!
如果钟意仲可以自己叫一揸来饮☺️☺️

2023-05-11
  • 极品安格斯肥牛(大)
  • 蜂巢豆腐白汤锅
  • 鸳鸯双蚌