餐厅: 普慶餐廳
资讯:

2021-02-23 21775 浏览
-《The Astor普庆餐厅》🍡呢间餐厅对于我来讲都几有意思🙂亦都系我喺香港食过最钟意既自助餐、(晚市)系非常之高质!讲紧几年前😉而家晚市就冇食过嘞😝有机会试到再出post话比大家知🤪今次吸引到我黎既就系 佢出咗个圣诞下午自助餐🥰个主题系:威士忌邂逅朱古力🍫觉得做得最出色系甜点🍮最钟意系个威士忌冧酒蛋糕、买个威士忌朱古力泡芙😋咸食方面就钟意黑松露菇沙律🥗同埋介绍返🧏🏼‍♀️佢有两款Cocktails 任饮🍋N.Y.SOUR whiskey x lemon juice(酸到飞起😆)🍫Chocolate 1st vodka x chocolate (甜到飞起)个人比较钟意朱古力果款、酒味冇咁苦涩!今次呢个圣诞buffet 性价比超高😏每位$2xx 仲要有cocktails 任饮🤩佢每个季节有唔同嘅buffet、建议可以上返佢官网睇吓🌚______________________________score:8.5/10地址:佐敦弥敦道380号香港逸东酒店b1楼层
《The Astor普庆餐厅》🍡

今次吸引到我黎既就系
佢出咗个圣诞下午自助餐🥰
个主题系:威士忌邂逅朱古力🍫
觉得做得最出色系甜点🍮
最钟意系个威士忌冧酒蛋糕、
买个威士忌朱古力泡芙😋
咸食方面就钟意黑松露菇沙律🥗

同埋介绍返🧏🏼‍♀️佢有两款Cocktails 任饮
(酸到飞起😆)
(甜到飞起)
个人比较钟意朱古力果款、酒味冇咁苦涩!

今次呢个圣诞buffet 性价比超高😏
每位$2xx 仲要有cocktails 任饮🤩
佢每个季节有唔同嘅buffet、
建议可以上返佢官网睇吓🌚

score:8.5/10