偶尔就会好挂住虾虾烧 🦐,新鲜嘅大头虾真系好好食😋今次去左佐敦,平日夜晚 $348/位 任食两个半钟🤩 游水大头虾都几生猛架,一夹已经系咁跳,立即放落冰壶冻晕佢,烧7-10分钟就食得,虾头劲多膏,虾肉都好弹牙爽口就算冇任何调味都好好食🤩海鲜档口劲丰富👍🏻 包括鱼🐟、生蚝🦪、贵妃蚌、扇贝、鲍鱼、鱿鱼、海螺等是日扇贝最新鲜,鲍鱼都好好味,有唔同调味提供,我哋加咗蒜蓉牛油,Yummy 😋😋🤩每人送左一大条鳝,超肥美,好想encore🤩肉类除咗海鲜,仲有羊扒,鸡肉串,和牛,鸡翼,猪髀肉,猪大肠,叉烧,鸡软骨…个人觉得烧猪大肠好正,烧到脆皮!和牛粒都唔错🤩 丸类及其他大量丸类包括:芝士丸,海胆丸,台湾肠,鱼肉春卷,汉堡⋯仲有鸭胸,鹌鹑蛋,狮子狗,豆卜,玉子烧估唔到玉子烧咁好味😋当然唔少得个个都好钟意嘅蒜蓉包🥬蔬菜有茄子,紫薯,翠玉瓜,南瓜,粟米,冬菇个人最爱烧粟米🤩 熟食爽滑鱼皮,咖喱鱼蛋,炸饺子,东风螺,西兰花,乌冬,猪红,不过不失啦🥤饮品大量清热饮品例如:凉茶,啤酒🍻仲可以仼饮真露😍 唔饮酒嘅,亦都可以选择其他汽水或者茶类饮品🍨雪糕好多味道可以拣环境地方好大,每个位旁都有虾池方便一夹一烧!又
偶尔就会好挂住虾虾烧 🦐,新鲜嘅大头虾真系好好食😋

今次去左佐敦,平日夜晚 $348/位 任食两个半钟

🤩 游水大头虾
就算冇任何调味都好好食

是日扇贝最新鲜,鲍鱼都好好味,
有唔同调味提供,我哋加咗蒜蓉牛油,Yummy 😋😋

🤩每人送左一大条鳝,超肥美,好想encore

🤩肉类
个人觉得烧猪大肠好正,烧到脆皮!和牛粒都唔错

🤩 丸类及其他
估唔到玉子烧咁好味😋当然唔少得个个都好钟意嘅蒜蓉包

🥬蔬菜
有茄子,紫薯,翠玉瓜,南瓜,粟米,冬菇
个人最爱烧粟米

🤩 熟食

🥤饮品
大量清热饮品例如:凉茶,啤酒🍻

🍨雪糕
好多味道可以拣

环境地方好大,每个位旁都有虾池方便一夹一烧!又可以玩, 又好味 😋正呀