2017-09-21
今日下午,黎到长沙湾试下试下有几掂等左阵位,入去装就修唔错既,38蚊个叉烧饭都算平。见倒人地既烧腩,望落唔错。烧肉个皮人地话好脆,不过厚左少少。我叫左个双拼,最掂叉烧同贵妃鸡,45蚊。黎到,我下左一下。d叉烧见倒白肉,所以特登反两块肉先影相。跟住望下墙上挂电视入面既叉烧,差咁远既。叉烧,算念,甜,比一般食开既甜,好味既叉烧唔系得个甜字。有白肉心,白肉当然冇咁好味,同隔几条街既强x饭店比,差dd,虽然强x都会有时比白肉既。唔够烧果种味,唔够香口。贵妃鸡,籽左部份脾我,d肉滑,唔错。几有鸡味,不过脾既最好肉部位冇比我,所以骨多肉少。都唔差既。姜葱油唔错,唔太油。配菜正常,酸瓜之类既野。柠水柠檬ok。最掂叉烧?唔系lor,希望呢系呢餐失水准,虽然我睇其他呢道食评既相,叉烧都有d系白肉。overall唔差既,38蚊跟茶算抵食,45蚊双拼都ok
配菜正常,酸瓜之类既野。
柠水柠檬ok。