2023-08-19 25 浏览
又一試新嘅烤辣魚店🌶️🐟 巴辣仔烤魚店近期開咗新嘅喺西環嘅分店,平時其他係食烤魚雞煲,呢間主打食辣烤魚,但都有有各種串燒👍🏻首先要揀食邊種魚,有沙巴龍躉($378),江團魚($348),凌波魚($318)。當然如果想食啖啖肉又滑身嘅魚嘅話就要選擇龍躉啦,而另外兩種宇宙比較細緻啲,同樣都有鮮味。然後就要選湯底啦。就有各種辣度揀,唔食辣嘅都有蒜蓉味同蕃茄味揀。食得辣嘅就當然要試最classic嘅香辣味🌶️一上菜嘅時候就熱辣辣噴曬煙咁,上面鋪滿好多紅椒,望落都已經覺得好辣🥵食完之後亦都可以當火鍋咁打邊爐,有各種嘅火鍋配料,要推介嘅就係肥牛👍🏻另外飲品都當然有水果茶啦🧋冰凍唔太甜好配食辣烤魚👍🏻 呢間環境好舒服,喺大路嗰度有個大招牌一眼就見到,一定唔會錯過👍🏻
又一試新嘅烤辣魚店🌶️🐟

另外飲品都當然有水果茶啦🧋冰凍唔太甜好配食辣烤魚👍🏻