2017-06-22 208 浏览
今日潮左未 🤘🏿 又发现新大陆,车轮饼就食得多,一只车轮饼有 4 只馅你又食过未呢!隐世小店尽在葵广 🤷🏿‍♂️ 冇睇错,又系葵广,你地最爱既葵广 🤘🏿 早几日先有首创既流心梳乎厘班戟系葵广,今日又有首创 4 馅车轮饼系葵广,没完没了,究竟仲要葵几多次,广几多次 🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️今次呢个 CP 值爆哂灯既车轮饼只需要一只青蟹就买到!$10!$10 有齐 4 只馅真系唔食对唔住自己!新鲜即叫即整所以要稍候片刻,一出到黎蛋香味香到晕左 🤤摵开入面馅料有红豆蓉、咸蛋黄、肉松、麻糬,馅料既各自比例都拎得好好,主要为红豆蓉同麻糬,红豆蓉虽然比例上较多,但系属少甜系列,食完唔觉得腻,而够烂够蓉好正 🤘🏿 而重点系麻糬,系麻糬,最后一次系麻糬!重要既事情要讲三次!大大旧,口感超超超 qqqqqq,无限 end call 完再 start call 🤤🤤🤤 肉松同咸蛋黄担当配角,调节甜度,提升口感,令味道更上一层楼 😋 必食翻啅指数达 10000% 🤤 亲——————————————————————#四馅车轮饼 $10——————————————————————#鱿味葵芳葵涌广场 1 楼 B01
——————————————————————
#四馅车轮饼 $10