呢间韩国餐厅我帮亲左好年 好多次无错好多人话佢服务态度好差。。。不过其实佢野食真系超好食,因为超级地道对于一个劲钟意食韩国地6野 又系韩国生活过既我黎讲 呢度最好不过前菜唔会吝啬,好多种而且好多都系出面新派韩菜唔会有 ,好味 ~今次冇烧肉 其实烧肉就间间都大同小异, 食手势先系真味 牛肋骨汤一如既往 肉淋甜好味 配菜萝卜 都一样 大大旧 我地仲叫左一份葱煎饼 两个女仔叫两样野 加多一人一个饭 埋单 297蚊 ~~我地食到劲饱好满足 .次次黎呢度都感受到好饮系韩国生活个阵咁 基本上只有韩国店员 韩国客人,我既评价系其实唔系差。。。系韩国local平民餐厅都系咁既态度只系系香港租贵。。。野食米贵左仲要开系尖咀。。其实韩国人/生活系韩国既人会习惯左。。。佢劲似个啲韩国一般街既餐厅质素。。佢地真系好韩国。。keep到🤣🤣野食好味态度唔好系正常平价 仲要野食选择唔多 例如安康鱼 好多人都唔知系咩黎低劲好食最后强调即系佢劲似系韩国晚既ocal食店 冇游客会入个全韩文个啲🤣🤣=香港澳牛。。。
呢间韩国餐厅我帮亲左好年 好多次

最后强调