2022-10-22
屋企人想食牛大人,即刻book黎同佢地食,一食就要食最好,拣左澳洲极上和牛吃到饱🥳 疯狂落单,即叫即上,完全唔会拖单,而且啲牛切得劲靓,薄切用木板上,一渌几秒就食得,入口即溶,非常高质!一坐低要拣左汤底先,有成10款,之前食过养生浓汤锅都几清甜,可以选双锅/单锅,自己今次拣左牛骨汤,完全唔辣,好岩大众既口味,用黎配王子面超好食的。餐厅有分自助吧/饮料区/调味料区,最令我印象深刻大慨系佢地既秘制酱汁,几特别。饮品方面就一定要拎牛大人蜜桃乌龙茶,桂花茶,aloha荔枝梳打水等等,好多选择食物方面用手机下单,亦都可以喺出边嘅自助吧到拎,有各类丸/菜系列。但自己觉得下单比较新鲜,由其丸类,入座送左一碟手打牛丸系出面任拎自助吧没有的,超正!下单仲可以叫台式小食,有台肠/盐酥鸡等等,呢排佢地仲做紧期间限定,$68就可以加杯台湾手工啤酒,叫西鬼啤酒,个名几特别,听说拎好多奖,果然系清甜爽口到爆炸,平时不好啤酒的我都很喜欢👍而最后甜品方面都系超台湾,系台式凉粉配上芋圆,花生,红豆,椰果,味道好夹好好食!唔知可以系边到食返,食完念念不忘😂其实老老实实,人均$4xx,可以食到咁高质新鲜既靓牛真系好抵食。由
其实老老实实,人均$4xx,可以食到咁高质新鲜既靓牛真系好抵食。由其如果你系男仔一定食穷佢地😂😂