2019-09-29 772 浏览
完全估佢唔到,我覺得全餐放題最高質 最值得推介嘅竟然係…登登登登🎉🎉要睇到最後啦😂旺角做完facial,search下附近有咩食,openrice見到呢間放題不錯就黎試下。我地5點半入座,可以享受早市優惠。前菜八爪魚大大隻👍辣味螺肉好爽口刺身款式選擇可接受,三文魚油甘魚帶子馬都貝都有,除左吞拿魚有筋不推介,其他都不錯。壽司花之戀好多沙律醬😍壽司質素尚可串燒我地叫左花枝丸,雞軟骨,蕃薯,牛舌,同菠蘿。燒物燒物一流呀,燒蠔蠔肉大細不一,有d厚身有肉,配埋燒芝士好惹味。帶子比較細粒,不過味道唔差,可以叫多幾粒呀。 燒大蝦少見,蝦肉好易剝殼,推介😋當然唔少得叫芝麻雞翼,紫薯丸同芝士年糕啦。牛油粟米同牛油炒雜菌,不過牛油味欠奉我既最愛😍😍芝士年糕😋😘最高質既食物非佢莫屬!炸得面頭金黃脆卜卜,年糕q彈煙韌,芝士流心,好好食🎉平時d日本餐廳2件都要大約$30,放題黎食感覺抵好多呀👍👍仲要好食過出面個d甜品雪糕,蛋糕仔都有,呢個阿華田木糠布甸特別👍阿華田味重😊另外仲拎左個creme brulee其實餐廳有海膽壽司供應,任食海膽好正😜可惜只適用於正價時段,即係6點入座二百幾蚊個價錢先有呀。整體黎講不俗,

前菜
八爪魚大大隻👍辣味螺肉好爽口

刺身

壽司
花之戀好多沙律醬😍壽司質素尚可

串燒
我地叫左花枝丸,雞軟骨,蕃薯,牛舌,同菠蘿。

燒物

當然唔少得叫芝麻雞翼,紫薯丸同芝士年糕啦。

牛油粟米同牛油炒雜菌,不過牛油味欠奉

甜品

其實餐廳有海膽壽司供應,任食海膽好正😜可惜只適用於正價時段,即係6點入座二百幾蚊個價錢先有呀。整體黎講不俗,我開始愛上了早鳥時間,唔洗同人逼之餘,靜d又坐得舒服d😉