2024-01-07
近排追韩剧口味都随之改变😅pizza炸鸡 🍗当然要食正宗韩国口味啦😬😬同老公happy Friday嚟咗屯门市广场Pizza Maru 一向爆满,10分钟有位,地方够大,唔会等太耐😛播住韩国音乐电视够晒气氛😌Peach Ade ~非常清新,桃🍑味清新加上薄荷叶点缀一下,配炸鸡很不错呢蜂蜜牛油秘制炸鸡 🍗拣咗大份有成10件份量都好多,外皮炸得酥脆,鸡肉保持嫩滑,食得出用上高质鸡件,鸡骨细细条有鸡味👍👍蜂蜜牛油两者配合得非常好,炸得够晒干身 一啲都唔油腻👍👍薯角炭烧鸡肉芝加哥 加上蜜糖杏仁片 增加口感,批边焦脆,杏仁提香双倍马苏里拉芝士忌廉芝士🧀芝士条 事关我两公婆都好钟意食芝士,喺边软软嘅口感有啲似麻糬🤣🤣配料亦非常丰富,芝士香浓食得出用上高质货,洋葱增加口感又解腻,全部都非常match🥰🥰果然系过江龙pizza炸鸡专门店🤤各种菜式都突显厨师嘅心思 全部即叫即做,值得再嚟!
蜂蜜牛油两者配合得非常好,炸得够晒干身 一啲都唔油腻👍👍