2024-06-04
呢间冰室开喺民生区,主要都系做返街坊生意,亦都系我哋全家嘅饭堂,百吃不厌,谂唔到食咩嘅时候,华星就系我地最好选择🤭装修唔讲,食嘅系人情味,好有家的感觉(因为食到同啲员工都已经好熟)🤭一个常餐已经饱到上心口, $47依家嘅物价嚟讲好抵🤭仲要有质素👍我同仔都系常餐拣左叉烧意粉:叉烧软腍,意粉烟靭,汤底浓郁👍炒蛋蛋味好重,好滑👍牛油厚多士超级松软,真系超钟意佢个多士口感👍热奶茶,茶底浓郁,口感好滑,奶味唔会过重👍全部都好啱我口味🤗老公呢次拣左沙嗲牛肉出前一丁餐,沙嗲味浓郁,用新鲜牛肉,无梳打味,牛肉味重,沙嗲酱份量足,用出前一丁,跟埋包麻油自己落,麻油沙嗲汤底原来10分惹味,正👍两仔爷唔够喉,再加多两块炸薯饼🤭全部嘢食清晒🥰
两仔爷唔够喉,再加多两块炸薯饼🤭全部嘢食清晒🥰