2024-01-22
烧烤堂不嬲都系我嘅心水串烧店🫶🏻款式多、价钱合理、气氛又好,劲适合同朋友聚会😎 尖沙咀诺士佛台呢一间环境阔落,同其他分店一样服务都非常好 👍🌟鸡肉类盐烧鸡皮盐烧鸡中翼第一次食盐烧鸡皮,原来系咁好食㗎🤩🤩 薄薄地脆卜卜,劲特别,未食过嘅一定要试吓😍🌟猪肉类孜然豚肉韭菜花卷豚肉节瓜波板糖(附月见)麻辣豚肉芫荽卷每次都必食呢个波板糖☺️☺️ 因为实在太好味啦😆 我觉得佢啲豚肉串烧做得非常唔错,每一样都好好食🫶🏻🌟牛肉/羊肉薄切牛舌心蒜苗牛肉粿卷羊架呢个牛油粿卷好特别,好似肠粉皮包住牛肉咁,非常夹🫶🏻 羊架都好惹味,火候啱啱好👍🌟海鲜蒜蓉烧广岛蚝盐烧白鳝焦糖鳗鱼玉子烧手钓墨鱼须劲钟意佢嘅广岛蚝,蒜蓉劲香,上枱嘅时候仲系热辣辣🤩 鳗鱼玉子烧都非常好食,面头有层焦糖脆脆,又香又甜☺️🌟蔬菜孜然虎皮尖椒麻辣虎皮尖椒盐烧翠玉瓜盐烧淮山芝士焗杂菌川烧蒜蓉茄子劲钟意佢有分唔同嘅味道,我就最钟意孜然味,配虎皮尖椒真系一绝😎 蒜蓉茄子劲香,必食之选👍🌟其他蟹膏饭团蜜糖菠萝糖不甩呢几样嘢都系必点👍 食完咁多串烧梗系要食返啲菠萝😅 糖不甩就作为一个完美嘅甜品,食完真系好满足☺️ 烧烤糖真系好好味,次次都叫咁多嘢满载而归😆
🌟鸡肉类
盐烧鸡皮
盐烧鸡中翼
🌟猪肉类
孜然豚肉韭菜花卷
豚肉节瓜波板糖(附月见)
麻辣豚肉芫荽卷
🌟其他
蟹膏饭团
蜜糖菠萝
糖不甩
烧烤糖真系好好味,次次都叫咁多嘢满载而归😆 真系要努力啲做返啲运动啦😂