2020-05-16 28 浏览
今日想吃汉堡,第一时间就谂到Burgerman,每次吃汉堡都会特登嚟Burgerman唔同嘅分店食,今日就带妈妈到深水埗这一间吃汉堡做晚餐。我们惯性来这里点了两份汉堡餐,汉堡餐是1加$20就会有埋薯格或者薯条再加一份嘢饮,今次就拣咗一份经典芝士汉堡同埋丹麦蓝芝士汉堡,喜欢到这里吃汉堡其中一个原因就是所有嘢都是即叫即做,所以我们要坐喺店舖里面等一等大概10分钟到,而每个座位都会有消毒手液同埋手套俾我哋用餐嘅时候都可以很卫生很安心的进食。话咁快10分钟就到了,汉堡同埋薯格一起上,香喷喷引死人,我哋唔客气啦,薯格卜卜趣,新鲜咋滴暑假真系唔同啲。而呢两份汉堡包都各有特色,蓝芝士系我最爱,虽然有啲人会觉得芝士味特别重,但系这也是正宗蓝芝士的特色,每一口安格斯牛肉汉堡都夹住蓝芝士的香味,让人回味无穷。而经典芝士汉堡也是很多人会点的, 一块厚厚的芝士夹着安格斯牛肉汉堡,经典得来也不失汉堡的原始味道,让人吃得津津有味。所以话想吃正宗汉堡就一定会嚟Burgerman。
所以话想吃正宗汉堡就一定会嚟Burgerman。
2020-04-24