2015-12-23 1675 浏览
又去咗我最钟意hea脚嘅Passion喇️,现家真系开多咗好多间分店,但系我最爱去嘅,都系尖沙咀分店~~平时都系系下午茶时段黎,而今次就系晚餐时段黎下午茶时段都一定会嗌嘅Salad,点解一定要嗌呢? 因为呢个Salad系可以拣几款唔同味道嘅Salad嫁,一次过可以食到几种唔同嘅Salad,超次次都会拣薯仔Salad、鸡肉Salad同贝壳粉Salad,红菜头Salad就唔系人人都钟意喇主菜就拣咗一个Pizza 同红酒烩鸡肉呢个Four Season Pizza 嘅toppings 非常丰富,有烟三文鱼、辣味鸡肉、芝士蘑姑同芝士辣肉肠~而最爱嘅就系呢个红酒烩鸡肉,鸡肉超淋超入味,再用Passion自家嘅面包点啲汁,超赞啊!!!最后紧系要食埋甜品啦~呢个一睇就知系圣诞节出嘅黑色圣诞树,其实就系朱古力再加柑橘慕丝蛋糕黎嘅~口感几滑同柑橘味都几清新,可以中和下朱古力嘅甜味,不过最好就系配番热茶
又去咗我最钟意hea脚嘅Passion喇️
,现家真系开多咗好多间分店,但系我最爱去嘅,都系尖沙咀分店
~~
平时都系系下午茶时段黎,而今次就系晚餐时段黎
Salad (Big Portion)
下午茶时段都一定会嗌嘅Salad
,一次过可以食到几种唔同嘅Salad,超

主菜就拣咗一个Pizza 同红酒烩鸡肉
Four Season Pizza