因应疫情严峻关系、小编都系wfh但逢礼拜一都会返公司几个钟、一来为左d reporting既野o系公司做方便d、二来小编都要落街买野食所以就顺便啦。今日礼拜一当然又系返工既日子、小编做完野之后就已经2:30,刚刚好可以买埋个tea set至打道回府慢慢叹其实好耐之前都已经想试四季既下午茶餐因为佢地个瑞士汁炒牛肉通粉好吸引,但当然又系例牌小编唔食d牛肉啦Pecastarian呀!哈哈哈哈小编另外再order个正蛋治因为真系好钟意食佢地既蛋治、蛋味唔系话极浓o个只但好合我口味、生熟度适中唔会太生or太熟刚刚好,滑dudu拎左外卖就即刻返屋企、一打开(见图)真系留晒口水、炒通粉好x好味呀!小编最钟意就系面头d干葱、好惹味!食到停唔到!小编相信继沙爹牛面之后成为我既第二最爱蛋治一贯水准、蛋炒得刚刚好不过略嫌面包唔够脆但总体黎讲系非常👌🏽,质素同堂食冇大分别。不过小编留意到最近有食评关于外卖质素既,小编认同如果外卖送到屋企发现卖相唔🉐️确实会好失望甚至影响食欲添,我都试过用delivexxx或者食物熊猫叫外卖、好多时候都系货不对办咁、以为系餐厅问题,但我自己会再落去餐厅一次叫外卖自取、拎返屋企系完

Pecastarian呀!哈哈哈哈

蛋治一贯水准、蛋炒得刚刚好不过略嫌面包唔够脆
但总体黎讲系非常👌🏽,质素同堂食冇大分别。不过小编留意到最近有食评关于外卖质素既,小编认同如果外卖送到屋企发现卖相唔🉐️确实会好失望甚至影响食欲添,我都试过用delivexxx或者食物熊猫叫外卖、好多时候都系货不对办咁、以为系餐厅问题,但我自己会再落去餐厅一次叫外卖自取、拎返屋企系完全唔会甩头甩骨咁、当然份量少左我就从来冇遇过既。但我都建议尽可能外卖自取就一定可以ensure个质素、否则经过d疯狂电单车外卖手蹂躏之后、肯定已经面目全非

今次唔系小编o系四季既第一外卖自取、之前(大概3个礼拜前)都试过叫常餐沙爹牛面、同样都系有水准、跟堂食质素冇大差别。

长气d都要讲句、如果想外卖质素同堂食keep到唔好太大距离、建议都系外卖自取、小编明白大家一步都唔想离开屋企所以叫外卖、但鱼与熊掌真系好难兼🉐️,唯有希望你遇著个细心电车手啦。其实落街拎个外卖唔算高危既只要做好防疫措施就👌🏽,反正d外卖apps其实都系送你屋企附近餐厅既外卖之嘛,与其比人赚不如自己去拎、因为你一定会善待你既食物
外卖自取G餐同I餐
2020-08-03
8 分钟 (外卖自取)
外卖自取G餐同I餐
  • 瑞士汁干炒牛肉通粉