2020-08-27
Shake Shack绝对系一间卫生、有品质、有份量的快餐店。完全打破了快餐店一向既形象,所以话快餐店都可以好食!如果第一次食Shake Shack既话,我会推荐食Shack Burger(男仔会建议Double*两块肉*),惹味既芝士、啖啖肉既牛肉堡汉 配上 清爽既蕃茄、生菜,将所有油腻感中和番,口味容易接受,完美配搭!我自己就order左一份Double Shack Burger + Peanut butter milk shake。如果平时钟意饮甜野,呢个milk shake一定岩你,如果钟意花生味既甜品既话,Peanut butter milk shake一定比到惊喜你!我自己就觉得愈饮愈好饮,因为时间耐左质感由本身杰挞挞变到少少溶溶地既口质,更容易入口!价钱方面对比相似既餐厅唔会贵,可以话系物超所值,值得一试!
价钱方面对比相似既餐厅唔会贵,可以话系物超所值,值得一试!