2024-03-25 41 浏览
即制爆谷嘅诱人香气,谁人能抵得住,尤其系对于零食嘅香气毫无抵能力嘅我,每一次经过爆谷专门店 「180 Popcorn 」远远已经闻到,脚步就会不由自主地行咗去佢哋嘅counter入货🤣今日又经过佢地位于尖沙咀K11 Art Mall 既分店,仲有特别优惠添,即刻入货🍿超喜欢佢哋嘅靓靓罐包装,食完唔使浪费,可以用嚟放嘢,所以我就买咗两罐,而家仲有特价只需要 $ 138🍿焦糖脆脆 Caramel Crisp 见住佢即叫即做,香到一个点,焦糖爆谷永远是头号最爱,做得焦香脆口,大人小朋友一样咁钟意食,开封之后永远一粒都唔会有得整🍿海盐牛油 Sea Salt Butter 咸味爆谷因为用盐嘅关系,口感会烟烟韧韧,我拣咗海盐牛油味,入口充满咸香,盐和牛油一定系最佳拍档📣📣而家仲有限时优惠,买一罐大会送两包小,超抵食👍🏻👍🏻

🍿焦糖脆脆 Caramel Crisp

🍿海盐牛油 Sea Salt Butter

📣📣而家仲有限时优惠,买一罐大会送两包小,超抵食👍🏻👍🏻
  • 焦糖脆脆