2022-07-20 1538 浏览
听朋友介绍话好食, 所以来试下, 不过佢地好 full, 我即刻订定一个月后再约朋友book 了8名, 估唔到餐厅比一个无冷气位置我, 虽然上面有风扇, 但你点样可以接受打边炉无冷气? 仲要系餐厅, 唔系大排档, 我觉得如果要坐露台位置, 餐厅一定有责任 book 时同客人讲声座位位置都好迫, 有D仲系胶櫈, 可能因为空间细, 所以放唔到舒适一点嘅椅子鸡煲叫大辣但唔算辣, 味道都入味!海鲜蒸好放枱, 都摆得好靓, 但蒸乌冬有点太干侍应推介象拔蚌刺身, 正常要订, 但佢话有两条多出, 价钱都抵, 所以要了, 都算新鲜到打边炉时间, like 社交平台 牛颈脊可任添, 虽然系咁讲, 但上得好慢, 原本 sell 象拔蚌刺身时笑容满面嘅姐姐, 又话好多单, 又话厨房切唔切, 好多理由推搪我就觉得可以不来试, 受欢迎只系最近广告卖得恒!
鸡煲叫大辣但唔算辣, 味道都入味!
海鲜蒸好放枱, 都摆得好靓, 但蒸乌冬有点太干
我就觉得可以不来试, 受欢迎只系最近广告卖得恒!
2022-07-09