2017-06-19 1411 浏览
「一日之计在于晨,超正三文治在裕兴!」好诗好诗 🤤 讲到全港最好食既三文治,除左本宝宝出品之外,最好食既朕认为系裕兴!唔好以为旧治个样成堆屎咁就唔好食呀,只能说:少年,你太年轻了!呢件同宝宝一样都系唯一一样都系呢个世界上系独一无二既反正常定律!系咩?之唔系愈屎愈正 😎 有的却是内涵!(同我很丑但我很温柔既道理一样)今次叫左 #炒蛋双拼三文治,拣左配五香肉丁,因为够哂重口味,又咸又辣既味道再加埋邪恶既花生酱真系叫人如何抗拒 🤤 最紧要啲料真系够哂爆,塞到爆一爆,啖啖都充满幸福满泻既感觉 (台剧果只) 😍 不过真系好大份,揾埋你既吃货朋友一人一件 share very good!记得叫烘底呀!——————————————————————#单拼三文治 配热饮 $31 配冻饮 $33#炒蛋双拼三文治 配热饮 $34 配冻饮 $36——————————————————————#裕兴咖啡中环士丹利街 82 号舖
——————————————————————
#单拼三文治 配热饮 $31 配冻饮 $33