2024-07-14
旺角新开半自助台式火锅 主打高质牛肉海鲜套餐 最平只系$140起 丰俭由人 仲有自助火锅配料区 佢哋墨鱼虾滑真系世一 如果午市优惠最低仲要$88 值得记录一下.先讲火锅配料自助区 有酱料自己调配有各种蔬菜 菇菌 丸类 特别一提佢哋⭐️墨鱼虾滑👍🏻肉眼可见 大量原只虾肉粒粒 墨鱼粒粒👍🏻系我见过最足料 最豪爽嘅虾滑 仲要可以任食‼️净系食呢样 都可以好满足 回本之选.先点一份主要套餐 有唔同质素层级选择海鲜试试最高级⭐️龙王锅 配松阪猪 $580呢个餐超级豪华 多款唔同海鲜 应有尽有😍超大只草虾 鱼片 墨鱼 帆立贝 生蚝 生蚝BB 蚬牛肉套餐选择咗⭐️澳洲黑毛和牛板腱锅$400😍和牛油花超靓 切得比较薄 肉质嫩滑油香.仲有10多款锅底选择⭐️镇店招牌石头汤 ⭐️鲜菇奶香汤如果叫台式麻辣汤底 仲有大量鸭血豆腐.特别讲一讲佢哋甜品⭐️焦糖布甸轻轻一层焦糖劲香甜 底下布甸劲滑 高分.整体价钱丰俭由人 新开环境新净超舒服 值得一试.同集团六月底仲会系旺角文华商场推出台湾正宗咸酥鸡,七月中仲有台湾网路人气NO.1的个人式烧肉品牌「烧肉Smile」首度登港!.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunf
先讲火锅配料自助区 有酱料自己调配
轻轻一层焦糖劲香甜 底下布甸劲滑 高分
整体价钱丰俭由人 新开环境新净超舒服 值得一试
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_旺角
#筑间幸福锅物 (旺角) @jhujianshabu_hk @jhujianshabu
地址:旺角砵兰街240-244号文华商场1楼C号舖
⭐评分:
味道:4.2/5
环境:4.2/5
服务:4.2/5
抵食:4.2/5
#饮食 #美食 #hk #香港 #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodies #hkfoodblogger #hkblogger #香港美食 #旺角美食 #旺角必食 #太子美食 #太子必食 #油麻地美食 #油麻地必食 #尖沙咀美食 #佐敦美食 #佐敦必食 #柯士甸美食 #任饮任食 #火锅 #任食火锅 #麻辣火锅 #虾滑