2021-09-14
今次想同朋友慢慢倾计食嘢,所以专登拣咗呢间唔限时嘅居酒屋见到有啲位系私隐度高啲嘅,有块帘遮住~不过我地坐普通位都ok一坐低已经见到枱面放定清酒杯俾我地,可惜我地呢排唔饮得酒住,下次再试过!烧味醂鸡泡鱼干:好食,好啱边食边倾明太子玉子烧:好多明太子,蛋都好味黑豚芦笋卷&黑豚腩盐烧:我比较钟意黑豚芦笋卷,有啲菜喺到感觉fresh啲,不过黑豚腩盐烧都好食!牛舌海盐烧:细细粒好易咬!唔洗点酱都得~好味!铁板辣鱿鱼:本身谂住叫烧鱿鱼,但好似太普通,所以就拣咗呢个,好好食!辣辣地,仲有啲芽菜一齐食都好夹炸蟹肉饼:呢个就普通咗少少,不过都唔错嘅~算多蟹肉吉列蚝配海胆酱:我地食唔出系海胆酱,不过甜甜地,同吉列蚝都好夹!好食免治鸡肉棒:正常发挥~牛肉锅:都好多牛肉同菜!印象中汤底系寿喜烧汁,唔错清酒煮蚬:都多蚬肉,算大粒炸慢煮黑豚腩:呢个好好食!!一啲都唔难咬,出面脆卜卜,入面就好腍鸡软骨唐扬配辣蛋黄酱:炸得好食埋单仲会俾3个硬币我地,夹公仔机入面有好多扭蛋,我地仲夹中咗2张优惠卷等下次用!今次系3个人嚟食,唔小心叫多咗嘢,食到好饱!临走𠮶阵我地已经好期待下次过嚟饮清酒
烧味醂鸡泡鱼干:好食,好啱边食边倾
烧味醂鸡泡鱼干
明太子玉子烧:好多明太子,蛋都好味
牛舌海盐烧:细细粒好易咬!唔洗点酱都得~好味!
牛舌海盐烧
铁板辣鱿鱼
炸蟹肉饼:呢个就普通咗少少,不过都唔错嘅~算多蟹肉
炸蟹肉饼
吉列蚝配海胆酱
免治鸡肉棒:正常发挥~
免治鸡肉棒
牛肉锅:都好多牛肉同菜!印象中汤底系寿喜烧汁,唔错
牛肉锅
清酒煮蚬:都多蚬肉,算大粒
清酒煮蚬
炸慢煮黑豚腩