2017-10-18
刚刚喺欧洲翻嚟,食完佢地既寿司,不禁好挂住香港的寿司一回来,一定要食峰寿司,因为佢地个热浪寿司好好食!系,无睇错,系热浪薯片寿司!星期5既晚上,7点食,都要等一会先入得去寿司有好多选择,本人最爱既,鳗鱼寿司,峰玉子,火炙蟹柳寿司,带子寿司,热浪寿司,每一次嚟到都一定要食坐吧台,用平板点完,要会有运到你面前,小朋友应该会玩得几开心厚厚既蛋包住小小的醋饭,好食!叫左蒸蛋,蛋好滑,入面有三文鱼,鱼子,虾等,不错哦食左外国的鳗鱼,再食翻香港𠮶d,系无得比,好食劲多火炙带子,本人认为新鲜版好食d,不过火炙3点盛,就好好食喇紫薯饼,热辣辣,甜甜地,好味最期待既 辛辣龙之卷,以我所知,荃湾𠮶间系无e个食既,不过今次d热浪无咁脆卜卜,入面炸虾热辣辣,好味总括而言,咁多间连锁寿司店,本人all time number one fav 都系依间,慢慢食,慢慢坐,又好味,I always will be back
厚厚既蛋包住小小的醋饭,好食!
叫左蒸蛋,蛋好滑,入面有三文鱼,鱼子,虾等,不错哦
食左外国的鳗鱼,再食翻香港𠮶d,系无得比,好食劲多
火炙带子,本人认为新鲜版好食d,不过火炙3点盛,就好好食喇
紫薯饼,热辣辣,甜甜地,好味
辛辣龙之卷