Book mark左呢间餐厅好内,但因为太难book位,所以都未有机会食到。咁岩有个同事系好几个月前book到4个人的晚餐时段,终于可以一尝心愿拉😍😍😍餐前小食系一片薄脆,用扁豆整食,脆口好食😆叫左两个小食, Raj kachori: 外型圆碌碌,有个脆皮外壳,入面系有好多香料加埋腕豆蓉,仲有乳酪,要搞碎一齐食,口感一流😋Baked samosa: 平时都好钟意食呢样,但呢个好特别,好似雪糕桶咁,入面系用jackfruit 黎,吾讲真系以为食紧肉,辣辣地,超级好食😋😋咖哩我地叫左butter chicken同fish curry. Fish curry就辣d 惹味d, butter chicken 口感好顺滑好creamy, 两个都好食!当然吾少得叫个nann 黎送咖哩拉😆主菜叫左个牛面颊,肉质超淋,好有牛肉味。切开入面好红,有朋我担心吾熟吾敢食,于是问左职员,佢话牛肉系24小时慢煮的,所以吾使担心😃
餐前小食系一片薄脆,用扁豆整食,脆口好食😆
2022-11-18
  • Baked Samosa