餐厅: La Serre
资讯:

2021-11-01 214 浏览
A comfortable outdoor resto to enjoy my me-time happy hour. The breezy but warm sunset makes way to fall, there's nothing better than having a few tasty finger foods and a pretty Mojito with delightful open-air Padrón PepperChilli Chicken WingsSweet Potato Fries Mixed Berries Mojito难得早收工,可以名正言顺嚟呢间靠近海边嘅多国菜餐厅,在秋高气爽、黄昏晚霞时份享受休闲me time + happy hour。当日系临近Halloween、坐喺开洋户外chill住咁叹小食,至高享受・Finger Food・西班牙小辣椒 $68>以为会几辣,点知原来系爽甜微脆、烧过嘅小辣椒带点香口,我钟意食蔬果觉得呢款好食香辣鸡翼 $88>面头铺香辣脆脆、直迫避风塘XX果种香脆火辣重口味,鸡翼肉厚嫩滑够大只,身为鸡

Padrón Pepper

Chilli Chicken Wings

Sweet Potato Fries

・Finger Food・

西班牙小辣椒 $68

香辣鸡翼 $88

>面头铺香辣脆脆、直迫避风塘XX果种香脆火辣重口味,鸡翼肉厚嫩滑够大只,身为鸡翼控嘅我又KO晒5只

甜蕃薯条 $68

>甜呀炸得又脆中间微软心,点埋茄汁食边度会停到手!

・Mocktails・

Mixed Berries Mojito
Blueberry▪︎Strawberry▪︎Fresh Mint▪︎Fresh Lime▪︎Soda

>连啖几款香口finger foods,饮杯冰凉特饮解下热气先。好清新,入面有好多薄荷叶,有啲草莓蓝莓咁几解渴,颜色红红哋好上镜

店员帮我调位置,态度okay唔错
甜蕃薯条
西班牙小辣椒