2015-05-26 1952 浏览
之前系其他网页SEARCH韩式美食,咁啱俾我见到一间位于火炭嘅铺,叫K-POP SNACK,我好好奇咁CLICK左入去睇,睇完之后,我就好想试下,所以我就约我个FD系我生日去试下。原本以为要等位,但我一去到就有位,而且有个超有礼貌嘅男店员招呼我地,不过佢系韩国人,唔识听广东话,但系识英文,所以点餐都要用英文讲完服务态度,系时候讲下食物,我果日点左三样野,有紫菜饭卷,牛肉粉丝面同埋原味炸鸡!首先讲下个紫菜饭卷先,佢入面包住黄瓜,火腿等等,材料好足,而且味道不会太浓,食完都唔会影响之后嘅美食;跟住就系牛肉粉丝面,啲粉丝好有口感,牛肉、冬菇&萝卜都好正等得最耐系炸鸡,因为系即叫即炸嘅,炸鸡有唔同味嘅,我同我朋友就叫左原味,因为我会怕辣炸鸡一到,我就即刻夹左一件黎食,皮脆肉嫩,正呀食完呢餐之后,超满足!!!!!!!!!!!!(P.S.好难得发现到一间咁好嘅家庭式小店,希望大家多多十卜佢地啦!)

炸鸡一到,我就即刻夹左一件黎食,皮脆肉嫩,正呀
食完呢餐之后,超满足!!!!!!!!!!!!

2015-05-23
庆祝纪念