2023-01-01 1182 浏览
呢间中高档中菜食过几次,环境唔错,有啲华丽得嚟唔系俗气,试过唔少菜式都几好食,今次试下秋色宴聚套餐,佢话自己系4人餐,最后我哋3个人食都食得晒(注意:套餐系期间限定,而家已经唔系做紧呢个)。 🥟灌汤小笼包📝皮唔算好厚,入面好多汤汁,高质🐤招牌烤鸭📝非常好食🤩皮烤得好脆,鸭肉嫩滑有油香,饼皮薄身带少许烟韧,最正系有好多款配料酱汁,一定要全部落晒🐤黑糖脆鸭架📝个样有少少似下栏,但出奇地好食🤩炸到好香脆,同黑糖味好夹😋送茶一流🐤鲍鱼鹅掌煲📝焖到淋晒,鲍鱼同鹅掌都好入味🐄脆皮三支骨📝呢个菜式都几得意,外皮有啲脆粉,入面好似牛扒咁,略带少少肥,再配少少酸酸甜甜嘅汁,几特别虽然系套餐,但所有菜式都好高质👍🏻而且服务唔错,加茶、收碟等基本动作都好主动快手,仲会介绍菜式。呢间整体都几推介,有特别节日庆祝时系好选择👍🏻 多quota评价:🤤爆quota都食(🤮<☹️<😐<😋<🤤)

🥟灌汤小笼包
📝皮唔算好厚,入面好多汤汁,高质

🐤招牌烤鸭

🐤黑糖脆鸭架

🐤鲍鱼鹅掌煲
📝焖到淋晒,鲍鱼同鹅掌都好入味

🐄脆皮三支骨

多quota评价:🤤爆quota都食
(🤮<☹️<😐<😋<🤤)
  • 京沪酥香烤鸭