2012-01-27
食物有时O既好与坏除左取材之外, 气氛亦都好重要!!!呢间BAR除左味道质素唔错之外, 仲好有气氛, HAPPY HOUR时段非常旺场, 所以有机会的话我都会再去, 最重要系价钱合理 =)1) 传统德国BEER的确同LOCAL o既啤酒有好大分别, 佢真系好香麦味, 而且一D都唔苦, 有D品牌o既啤酒小女子饮落系觉得苦啊~ 但lee种啤酒却有少少令我百喝不厌o既感觉呀!!!2) 虾salad, 唔记得全名啦~ 但好称职, 份量好足, d虾有相睇都好大只下, 而且仲有几种source可以加落去, 味道几特别, 唔错o既配酒菜~~~3) 最后, 讲到配酒菜当然唔少得lee度出名o既猪手啦~ cool!!! 佢原先系原只o黎o既, 跟住佢会拎到枱附近再帮我地切细件, 佢烧到外皮脆, 内嫩, 的确抵赞, 而且唔算好肥腻, yummy!!! 不过由于我地得两个人o既关系, 慢慢食食下净番o既猪手冻左之后外皮系会变到好硬啊~~~ 所以大家最好系快快食, 咁先可以试到佢脆脆o既一面....!!!下次若果再o黎我会想试下佢d冷盘, 因为睇落好似几正呀!!!气氛除左环境造就之外, 亦都有人为因素在内,
气氛除左环境造就之外, 亦都有人为因素在内, 当日o既气氛我相信唔会再存在...