2022-12-17
🤤𝙒𝙖𝙣 𝘾𝙝𝙖𝙞 / 𝙈𝙖𝙨𝙝𝙞 𝙉𝙤 𝙈𝙖𝙨𝙝𝙞 小编星期一6点半左右到 人气 @wagyumafia 嘅平民版分支 @mashinomashi 完全唔洗排队🥰 入到去自肋点餐 款式唔多 但 都 好 好 食 🤤 而且餐厅上菜速度都几快 食物份量唔算多 加上呢到座位比较少 坐bar枱 同有时铺头出面都大排长龙 所以唔系同朋友慢慢吹水嘅地方 而真系嚟食碗好食嘅日本和牛丼😚 $180 和牛丼 师傅上菜好盏鬼😂 #睇下佢个表情 系一定要打佢卡果只😂 讲番嘢食~ 望落好似细细碗咁 但面头薄切和牛嘅份量都几多 粉嫩软滑 用火枪做咗少少炙烧之后 令和牛更富油香😚 #小编觉得抵食过沾面得几块 捞埋面头放系正中间粒蛋黄 真系好好食 好幸福✨绝对会回访🫶🏻 小编提提你:佢地只收电子支付 唔好净系带cash去啊~
$180 和牛丼
小编提提你:佢地只收电子支付 唔好净系带cash去啊~