2024-08-13
三日月铁板烧主打一个多元化,性价比高,今晚终于可以见识到日本师傅嘅手势🙌🔥 一人前极上晚市套餐 998+1有蚝 有刺身 有鲍鱼 有虾 有猪/牛/羊,但如果想食龙虾就要叫另外一个餐,或者加钱upgrade去A5和牛/海胆等等🔸️前菜三小点 - 烟熏鸡肉、日本豆腐、牛蒡渍🔸️沙律 - 火龙果沙律柚子汁 🔸日本广岛蚝 肥美多汁🔸时令刺身油甘鱼 赤身 鱿鱼🔸南非鲍鱼新鲜昆布汁; 鲍鱼干比较浓味最尾先食🔸️茶碗蒸; 鲣鱼汤汁 黑松露油 三文鱼子🔸帝王虎虾 ; 虾膏汁 黑醋 🔸️美国Prime肉眼薄烧卷 · 铁板烧日本野菜肉眼薄烧卷入面卷住野菌同葱花,配上莲藕,南瓜等日本野菜,仲有酸汁,味噌汁同麻酱三款酱汁. 肉眼卷松软多汁 卷住菇菌同干蒜食落好惹味👍 🔸️铁板炒饭 - 自家制酸梅酱 樱花虾 木鱼花 白饭鱼干等配料炒成 配上壶鲣鱼汤同山葵. 炒饭焦香 酸梅酱味道酸甜. 之后再加入鲣鱼汤做成茶渍饭 酸味更出. 食完牛食呢个即刻唔觉得腻😍🔸️味噌汤 🔸️甜品 - 艾草福饼 红豆
🔥 一人前极上晚市套餐 998+1
🔸️前菜三小点 - 烟熏鸡肉、日本豆腐、牛蒡渍
🔸️沙律 - 火龙果沙律柚子汁
🔸日本广岛蚝 肥美多汁