2014-08-21
同几个朋友系铜锣湾行完街,然后就上左EIGHT GRAND食晚饭铺头入面既灯光偏暗,感觉好似比起朋友食饭更适合情侣拍拖丫XD可能你会觉得呢类食肆香港都越开越多,但呢到胜在够就脚,开系希慎入面无论系行完街定系想食完饭之后再有下场都好方便!朋友叫既cocktail,睇到bartender成晚唔停手整野饮都觉得佢几辛苦试左一啖,但唔好酒既我真系试唔出有咩特别>__<Taco Platter4种唔同味道既tacos,由左至右系鱼/牛/猪/sour cream个人最爱sour cream个一款,酸酸地既sour cream加埋下面既肉碎真系好好食另外猪肉个款都唔错Cheeseburger份量十足既Burger! 见到已经觉得饱左一半XD牛肉味真系好浓好香(心心眼) 对钟意食牛肉既人黎讲呢个真系唔可以唔试!薯条亦都炸得好脆好好食 点埋隔离既酱真系一流总括黎讲我觉得呢到环境同野食都真心唔错 尤其适合拍拖既情侣们食物份量都唔算少 叫两份share就最岩啦XD价钱系铜锣湾黎讲都系合理既! 我谂都好快会有下次 好想试佢既all day brunch~
无论系行完街定系想食完饭之后再有下场都好方便! 朋友叫既cocktail,睇到 bartender成晚唔停手整野饮都觉得佢几辛苦
试左一啖,但唔好酒既我真系试唔出有咩特别>__< Taco Platter
另外猪肉个款都唔错 Cheeseburger
份量十足既Burger! 见到已经觉得饱左一半XD