2023-09-28 1622 浏览
慰劳吓👦呢排咁辛苦 带佢去到恒安附近We Go Mall食西餐身为食肉兽 一开menu 已经知要叫啲咩食 😆等嘢食期间 见餐厅大多都系街坊 仲有唔少乐悠人士 🤓睇黎都有保证呀吓 😋 🔹️EL Toro 混合烤肉拼盘 🍖🥩🍗🦐呢个拼盘犀利 搞到平时多数净系影相嘅我都要为佢拍片 🎥有鸡胸肉 大虾 牛扒(无得拣成数)坎伯兰香肠 猪肋骨 炸粗薯条同南瓜 红萝卜做配菜一上枱 异口同声一齐哇 隔离枱乐悠情侣都一齐哇 😆😆😆😆猪肋骨个sauce好好味 😉牛扒就有啲啲嚡 但味道ok 嘅鸡胸反而唔嚡㖞 个面仲铺咗啲面包糠嘅嘢大虾新鲜 😁 食到咁上下 个pizza到喇 已经打输数要打包 🤣 🔹️意大利辣香肠手抛Pizza 🍕 芝士成功拉丝 🧀 又够热辣辣pizza皮好松软 🤤 个底又够脆 🌟好食过连锁店多多声 饱到要打包3件pizza走 🥴 ✅嘢食质素绝无欺场✅宠物友善✅有室外座位❗基于We Go Mall都唔算方便 所以商场有提供shuttle bus去新港城只要食够金额 去地下服务处 可以换shuttle bus 嘅飞 每半个钟一班 (我哋食完咁啱走咗班车 所以选择行半个几钟番屋企 当消化吓
身为食肉兽 一开menu 已经知要叫啲咩食 😆
等嘢食期间 见餐厅大多都系街坊 仲有唔少乐悠人士 🤓