2024-06-20
提示一:Cocktail J. Moon🌕 🍸必嗌,打卡一流! 提示二: 带相机影靓相! 是日工作不如意,特意晚上浪漫轻松一番。左揾右揾,发现旺角竟然有咁靓嘅世外桃源!🤩 Spanish Octopus Leg Risiotto with Tomato Lobster Sauce 💰158一上枱就俾大大只嘅八爪鱼脚🐙吓亲,啖啖肉鲜嫩劲弹牙,衬埋个蕃茄🍅龙虾🦞酱又好夹,酸酸甜甜好开胃,烩饭绵密得嚟又好够份量,唔错😋Penang Laksa Seafood Risotto 💰158 喇沙味劲浓,有虾🍤、扇贝同蚬,个味劲鲜。啲虾系大大只剥左壳既清左肠嘅新鲜虾,好有诚意!系我近年食过最好嘅喇沙海鲜烩饭🍛! French Fries with Truffle Mayo 💰68 呢到嘅薯条🍟系幼身嘅,金金黄黄外酥内软,分别配上松露同蛋黄酱两种酱,够晒细心。 Fried Chicken Soft Bone with Passion Fruit Sauce 💰68 很不错的饭前小食,炸粉够薄,内里满满软骨,咬落嗦嗦声。点埋个酸酸甜甜嘅酱,调和左容易腻嘅特性🤤J. Moon🌕 💰108 必嗌,喺咁靓嘅环
提示二: 带相机影靓相!
必嗌,喺咁靓嘅环境相映下,打卡必备,认真一流!🌓🌕🌗
非常清新,酸酸嘅柠檬,甜甜嘅苹果,解腻一流。