2020-03-02
系月色皎洁既晚上,我成为左一粒同样识发光既电灯胆~~呢晚同一对小情人一齐黎到呢度食著料理串烧聚返晚!!!呢度有齐一般居酒屋有所提供既刺身前菜 煮物料理同串烧小食,我地睇完meun之后,我地打算share食,所以每人拣左几款自己既心头好就坐定定等野食xppp率先上阵既系“醋渍蕃茄”HKd$28+10%,我地每人一份味道酸甜清新,感觉凉冰冰咁好开胃!!跟住系呢份“花。季节刺身限定”HKd$480+10%,厚切新鲜既鱼生刺身,哪有说不的理由xpp接住就有我最近爱好既炸物“吉列广岛蚝”HKd$128+10%,炸至金黄,外脆内鲜,沾上师傅自家调制既酸汁,既可中和油感,又令胃口进一步扩大呢xpp之后就有几款既串烧到场;)三款鸡类既串烧都好出色!!串烧既火侯同味道都调节得岩岩好~~然后呢个“金线一夜干”HKd$330+10%系我地一致推荐既必食item!!!!鱼身烧至外层脆薄,肉持嫩滑,味道咸香而鲜,系下酒一流之选~~而“网烧熟成西冷”HKd$380+10%都系亮点之一,好少系日式料理中食到熟成牛肉色粉嫩既西冷富含牛香肉味,不错不错:)最后店员仲请我地食“水玄信饼”甜品添~~
呢晚同一对小情人一齐黎到呢度食著料理串烧聚返晚!!!
之后就有几款既串烧到场;)
三款鸡类既串烧都好出色!!
串烧既火侯同味道都调节得岩岩好~~
肉色粉嫩既西冷富含牛香肉味,不错不错:)
最后店员仲请我地食“水玄信饼”甜品添~~