2016-05-01 902 浏览
同老公留意咗哩间餐厅好耐一直未有机会 try, 今晚同埋4个人来到。一开始想试下他们推荐的生𧐢,点知佢哋话冇。。咁我哋叫咗鸡肉串,这个有鸡软骨的不错。第二样系佢哋个 pizza すし,个饼好'痴牙'啲sushi 又冇鲜味所以有D失望。跟住个明太子猪肉串,中间有紫苏叶都OK,不过D酱唔平均。之后有汁煮牛脷,个肉煮得好入味& soft 这个值得叫!天妇罗虾粒有加咗咖哩粉亦不错。烧鸡亦大大只几好味。我哋叫咗几杯饮品 Lychee & Mango mania 不过都唔系太好,另外叫咗杯 signature cocktail Apple + wasabi 都有D失望!我哋后加咗焼带子,这个是全晚最好的,因为唔够饱所以再加咗 miso 饭圑都 ok.Overall 感觉这间餐厅偏贵4个人平均$450一位,而且水亦不给有D失望

Pizza  すし